lørdag 20. februar 2010

Ankommet New York

Da har vi etter å blitt forsinket tre timer i Amsterdam ankommet New York. Ellers så var det typisk en del småhindringer før vi kunne komme avgårde i det hele tatt. Heidi fant ikke brillene sine, har aldri kommet på å kjøpe reservebriller. Fant dem ca halv tre i natt. Odd Chr tråkket på sine briller og det endte med at snille optiker Aarsheim lagde et par nye for 400 kroner. Så hadde Oddvar vondt i hjerteregionen, og var en tur innom legevakten fredag kveld, men fikk grønt lys for å reise. Oddvar fikk ikke plass med oss andre - så gjorde vi det slik at jeg fikk hans plass, og det var meget behagelig i businessklassen. Men ok - nå sitter vi her i 12. etasje og ser utover om ikke akkurat Hudsonelva som jeg hadde håpet så likevel utover en spennende by.
Vi jobber for å få opp temperaturen her. Det er nemlig ganske kaldt
Imorgen - en busstur?

2 kommentarer:

Ståle sa...

God tur! Voldsomt som du har fartet de siste årene, Leif. Håper besøket i det store eplet blir slik du aller helst vil ha :-)

schubi sa...

ja god tur, blir sikkert kjempespennende! at det finnes optikere i norge som lager briller til 400kr hadde jeg forresten aldri trodd... ;-)