søndag 18. februar 2018

Valencia

Man får jo sitt Airbnb-pass påskrevet, men heldigvis gikk det godt.  Vår vert  Raul skrev: “Leif y su pareja son unos huéspedes educados, respetuosos y limpios. Los recomiendo a todos los anfitriones ;-)”
Vi kom hjem i går etter å ha vært på farten fra tidlig morgen av med tog klokka 7 fra Valencia Nord. Det brakte oss til flyplassen vel litt over 10. Så var det å sitte og lese og vente der et par timer. Oddvar, Ingrid og Iben hentet oss. Vekten bekreftet at det har vært mye god mat og drikke både på Island og i Spania, og derfor stod jeg tidlig opp for å betale for mine utskeielser på tredemølla på Evo. 
Dagen i dag har ellers vært rolig. OL har surret i bakgrunnen, men etter at TV-Norge har fått rettigheten til OL blir det en slitsom blanding av sendinger og "Vi skal bare ta en liten pause" der man viser de samme reklamene gang på gang.
I morgen er det jo jobb, jeg har planlagt det slik at elevene skriver stil. Så får jeg anledning til å se på resten av uka. Bildet nedenfor er fra den ikoniske arkitekturen i Valencia


Ingen kommentarer: