fredag 4. desember 2009

Fredag og rettehelg


Jeg sitter vakt og tekstene hagler inn - det skal blir litt å gripe fatt, men det er litt å glede seg over. Halvard fikk 5 på prøvemuntlig i tysk. Jeg er i og for seg imponert over hvordan kompisen hans, Magnus og han øvde. Jeg couchet dem ganske kraftig - det var litt å gripe fatt i. Men de lagde et slags rollespill, og forberedte seg for alle eventualiteter. De forsøkte å forestille seg hva læreren eventuelt kunne komme til å spørre om. Jeg håper han vil ta imot tilbudet om tyskundervisning to ganger i uka.
Så kommer Lyse og skifter ut hjemmesentralen - vi har vært uten Lyse-internett hele uka. Jeg har koblet opp ved hjelp av iPhonen - men vi er jo en litt nettavhengig familie. Så registrerte jeg en ganske solid innbetaling på kontoen fra fylkeskommunen - noe som gjør at jeg kan gå videre med New Yorkplanleggingen. Det siste drøyde jeg litt, rett og slett fordi jeg ville ha svar i forbindelse med magnettomografen - og i går kom det gledelige resultat. Funnet var negativt - dvs - de fant ikke noe skummelt.
Så nå skal jeg rette noen timer - så skal noen kolleger møtes i Brunlauget - dvs øl på Time station. Så i kveld skal Arne, Gunnar og jeg ha juleavslutning i litteraturgruppa der vi skal evaluere og planlegge.
Fin salsa-uke - både lokalt og på Imi - herlig når ruedaen flyter!

1 kommentar:

schubi sa...

det virket som om dere har hatt det veldig hyggelig på time stasjon i dag- skulle gjerne blitt litt, men tror da måtte dere bære meg hjem etterpå, så trett var jeg ;-) håper dere får en fin salsa-kveld da.