søndag 21. oktober 2018

Uke 42

I morgen begynner jeg på jobb. Idag har jeg stresset med å finne adgangskortet mitt (uten å lykkes), men det er ikke det store problemet. Jeg har en økt i morgen med en såkalt innføringsklasse. Det skal bli interessant, det har jeg ikke hatt før. Så ble jeg nå på fredag spurt om jeg kan ha en tyskgruppe ut året. Det kommer på toppen, men selv om det utløser ekstra arbeid er jeg motivert for det. Litt mer penger, og muligheter for et par-tre ukers avspasering.  Kanskje jeg får til noe med Gunnar.
I dag er det søndag, Henrik og Eva Mari har kjørt tilbake til Haslum. Cleo synes ikke det er noe kjekt med besøk av Lara, og har flyttet ut i hagestua, men vender vel nå tilbake  til oss.
Henrik og jeg klatra opp til Brusaknuden i ganske tjukk tåke, sist lørdag gikk Gunnar og jeg fra Egersund til Sirevåg. I går var vi på konsert Jazz in the city på Blyge Harry, etterpå ble vi med hjem til Maren og Oscar. Maren har en flott leilighet i Rosenli. Fantastisk beliggenhet og flott på alle måter. Men nå er det altså jobb det dreier seg om framover.
Margot Kiis med musikere på Blyge Harry


Ingen kommentarer: