onsdag 10. oktober 2018

uke 41 høstferie

Vi kjørte til Haslum på fredag. Sunniva hadde pakket ut av rommet sitt, fylt den store gule kofferten og mange pappesker. Vi klarte oss med ladinger, kun 10 minutter venting ett sted. Dro tidlig om morgenen, kaldt selv med stillongs. Vi kjører selvfølgelig med eco+ for å spare strøm, Heidi med ullteppe. Men kjøringa gikk veldig greit i flott høstvær. Lading på Moi (Fortum har blitt dyre med 4 kroner per minutt), lading i Mandal, og så husker jeg ikke helt. Så et sted at Fortum/Grønnkontakt har begynt å plassere ut "ekstrahurtigladere".

Fredag kveld var det feiring av Halvard på Ketschup and Curry. God vegetarisk curryrett for meg med indisk øl til.
På lørdag kjørte vi flyttelasset til Sunniva i Helgesens gate 83, drakk kaffe og spaserte så til Øvrefoss der Heidi og Per Inge har flyttet. Han pendler mellom Stavanger og Oslo foreløpig. Flott leilighet som de kjøpte som studentbolig for Hanne og Åse Marie for noen år siden.
Flott høstvær, på tilbaketuren kom vi tilfeldigvis over Rodeløkka hvor jeg tror jeg ikke har vært før. På søndag traff vi foreldrene til Trygve, og det var veldig hyggelig å bli kjent med dem. Jeg gikk tur med Henrik langs Lommedalselvene. Fantastiske høstfarger, på mandag dro vi til Stovner for å oppsøke Tante Ulrikkes vei, inspirert av boka med samme navn. Tirsdag retur - hyggelig stopp på Søgne, og nå har vi noen dager her hjemme.

Stovner i nærheten av Tante Ulrikkes veiHer jobber Sunniva - Veittvet skole


Haslum kirke - jeg var ute med Lara

Ingen kommentarer: