torsdag 23. februar 2023

Torsdag 23. februar 2023

 

Bildet ovenfor er fra Utstein kloster. Sist helg var vi på keltisk retreat. De som synger og spiller er Sven og Anne Kristin Asmundstveit. Det var en fin retreat, men noe kort, slik at man vel ikke helt rakk å puste rolig og lande i retreatmodus. Ustein pilegrimsgard (bildet nedenfor) var et flott sted. Ikke veldig langt dit egentlig. 


På lørdag formiddag rakk vi en liten tur, først ut til et fyr, så tilbake og til klosteret.
Det er fastetid, og igår var litt dramatisk med Iben på sykehus med veldig høy feber. Jeg måtte trå til og hente Hella i barnehage, men det gikk fint. Heidi hadde langdag på skolen, men dukket opp i 7tida. Da hadde Hella fått kveldsmat og pysj. Så fikk Iben komme hjem litt utpå kvelden, fortsatt med ganske mye feber. Idag er det begravelse av mormoren til Oddvar, vi skal etter planen til Bærum imorgen, og det er mye som skjer på en gang.
Arne og jeg leser Mysteriet i trua, en samtale mellom Jon Fosse og Eskil Skjeldal. Fosse omtaler seg som en slask på bakerste benk (i den katolske kirka). Fin lesning. Jeg kan i noen grad identifisere meg med tankene til Jon Fosse.

Ingen kommentarer: