onsdag 13. januar 2010

Onsdag 13. jan. 2010


Jeg kommer hjem og er ganske pest selv om jeg ligger på sofaen. Jeg pleier rett og slett ikke være så sliten, og hypokonderen begynner å murre i bakgrunnen. Var innom lege for å bestille tid til fjerning av føflekk. Sykepleieren var så uhøflig å kalle det for "en gammelmannsflekk". Hørt slik! Men hun bestilte tid - så får vi se om legen "skraper" den vekk. Det høres jo ikke direkte godt ut.
Ellers grei dag på jobb - noen møter - jeg er ikke den som har mest orden i papirene, men mente vel jeg hadde sendt de varslene om ditt og datt jeg burde.
Av store begivenheter - kollega Håkon er på Facebook! da tror jeg det bare er to som holder igjen. Svanene hadde det ikke spesielt kjekt der de gikk på isen igår. Men idag er det mildere - jeg hørte faktiske det dryppe fra taket. Nå skal Ingrid hentes på Obs - hun har gnagsår - dessuten har hun kjøpt en ovn på Clas Ohlson.
Ellers er teorien om superfrekke tjuver foreløpig avblåst - OC fant igjen jakke og lommebok.
View On Black

4 kommentarer:

schubi sa...

hahaha, her var det mange morsomme historier på en gang. begynner virkelig å savne bryne vgs allerede! særlig det at håkon er på facebook er en stor nyhet i seg selv. veldig kult bilde ellers :-) og også kjekt at denne tyv-historien er oppklart nå. har forresten fått fjernet en "gammeldameflekk" for mange år siden allerede. da var jeg omtrent 14. hjelper det? ;-)

Ståle sa...

Flott svanebilde, Leif. I disse kalde dagene har jeg virkelig vært glad for at jeg ikke er et utelevende kreatur. Fyttikatta!
Var på Røros forleden - og der var det 43 bå grader på det verste. Holdt på å fryse av meg både det ene og det andre :-)
Alt godt til deg der i sørvest.

Leif Harboe sa...

Det var trøst at du som 14-åring hadde en gammeldameflekk, Anja! Neida, jeg synes vi har det ganske kjekt på jobben.
Kjekt å høre fra deg Ståle. Regner med jeg finner noen flotte Rørosbilder på fotobloggen din. Håper å komme med til Trondheim på NKUL i mai - hvis den slunkne skoleøkonomien tillater!

Ståle sa...

Hvis Trondheim kaller, må du si fra. Da skal jeg finne tid og rom til deg :-)