søndag 10. januar 2010

Søndag 10.1. 10

Det var jo en ganske fin dato. Jeg har hentet en sekk med ved, og ser at det har minket kraftig etter siste ukers kuldeperiode. Kanskje vi klarer oss også denne vinteren. Mange sier de vil komme til 50-årsdagen, og det gleder meg selvfølgelig. Det er jo den største gaven - at folk vil komme.
Ellers går det i småsjukdom her i huset. Odd Chr, Sunniva og Halvard har alle vært bort fra jobb/skole pga diare og oppkast. Vi andre holder oss på beina. Gunnar, Arne og jeg hadde litt.gruppe på fredag. Arne serverte wokkylling, vi hadde gjettekonkurranse på Spotify. Vi spilte ulike låter, og ba de andre si hva det var. Gunnar er den om husker best, han kan både grupper og tekster. Ellers så lar vi oss ikke stoppe av at det ikke er jenter tilstede. Når Ven devorame otra vez klinger gjennom pchøytalerne blir det både SuzieQ, høyre og venstre svinger. Vi er enige om at Cuba i 2011 høres bra ut. Gunnar og jeg forsøker å lokke Arne med til Makedonia. Vi får se om vi lykkes. Igår var en litt ryddeihusetogfåutjuletreetdag. Nå er huset helt vanlig januar uten julespor. Om kvelden var vi hos Linn og Karleif, kyllingsuppe og salsa. Nå sitter jeg foran peisen, leser Knausgård og blar gjennom aviser.

3 kommentarer:

schubi sa...

tenkte allerede at du aldri ville komme til å blogge mer ;-) ditt liv høres alltid så koselig ut- eller nesten alltid iallefall ;-) har også vært med på en sånn en konkurranse og tapte fryktelig! men det var gøy allikevel. han som jeg gjorde det med fant bare på sånne gamle tyske sanger som høres forferdelig ut og som ble skrevet før jeg ble født- ikke løye at jeg ikke fant ut hva de heter for noe ;-)

håper det går bra på skolen og at dere fryser mindre. hils kollegaene :-)

Leif Harboe sa...

Vi har det veldig godt og varmt på vårt arbeidsrom! Ellers var barneværelset deres så koselig, mye finere enn i Ikea-katalogen. Velkommen lille nye verdensborger!

schubi sa...

haha, det er nok viktigst at det er varmt på arbeidsrommet ;-) takk for komplimentet for barnerommet. jeg ble veldig fornøyd selv og det var kjempegøy å innrede det. tror allikevel ikke at lille lilly kommer til å legge merke på det med det første, men mor gjør det iallfall ;-)