tirsdag 26. april 2022

26. april 2022

 Rett etter jul konstaterte jeg at vekta bikket 92 kg. Så tung har jeg ikke vært før. Sjukemelding, kveldsbesøk i kjøleskapet, julefeiring osv. er vel forklaringen. Nå begynte jeg først litt på 5:2, men gikk raskt over til delvis ("intermittent) fasting, trening på EVO m.m. Nå er jeg nede i 83 kg, så fastinga har vel gjort sin virkning. Det foregår ved at man har et spisevindu, altså at man avgrenser tidsrommet for når man inntar fast føde. F. eks. at man spiser mellom 11 og kl. 19. Jeg er ikke noe veldig frokostmenneske så det er ikke veldig krevende. Jeg merker også at jeg er ganske mett etter middag slik at kveldsmat ikke er et must. Den store fasteguruen heter Jason Fung, og han har mange gode argumenter der vekt egentlig er ganske sekundært. Som amerikansk lege er han midt oppe i en diabetesepidemi som skyldes fedme og junkfood.

Inspirert av Sunniva får vi matkasser med menyer og alt som trenges til middag levert av Hellofresh. Stort sett ganske godt, og litt dyrt. Derfor tror jeg ikke vi kjører hver uke. En boks med 4 middager til 2 personer koster i overkant av 800.-

Stadig nedtelling mot pinse og pensjon. En liten maimåned. Litt høringer og noen kjekke fridager innimellom. Skoleavslutning er 17. juni.

Ellers har snekkeren vært her. Nytt tak i arbeidsrommet + ny isolasjon etter lekkasjen. Nytt kjøkkengulv.  Jeg kjenner en viss energi og driver og rydder ute og inne. Kontoret - min del! - har aldri vært så ryddig.

Arne har stadig nevnt at han driver med noen yogaøvelser som går under navnet "De tibetanske riter". Jeg har såvidt hevet meg på. 15 minutter med strekk og tøy skal gjøre underverk. Håper det gjør underverk for golfen også, for den er i krise.

Ingen kommentarer: