onsdag 5. august 2009

Språkstudent i Alicante


Idag er det onsdag, Heidi og de andre fra Solgården returnerte igår. Jeg har kommet meg til Alicante, og det er dag 3 her. Vertinnen er en meget snakkeglad person, men hun er madrillena, og snakker klart og tydelig. Hun er språkbevisst og er ikke redd for å rette eller svare på språklige spørsmål, hun har sittet pal når jeg jeg og en annen student har spist, og konverserer ivrig, så det språklige utbytte av å bo i "familie" tror jeg vil bli bra.
Alicante er som en bakerovn, leiligheten har verken aircondition eller noen form for vifter - så det var en ganske varm natt.
Idag startet jeg med lekser, dro så og kjøpte homotaske (noe må man ha tingene inn) , et par røde underbenklær og en mørk mafiadress, returnerte med varene, stakk innom aviskiosken og kjøpte noen filmer (de selger filmer til 1,5o euro, de var hyggelige og snakkesalige, og gav meg en kartbok over Alicante.
Nå er jeg på Burgerking hvor det er AC, øl, og WIFI - men øyeblikk må jeg til skolen for å jobbe litt før leksjonen begynner.
Heidi er nå på Facebook, har du tid til det, Heidi (un beso a ti, mi amiga)? Legger ut bilder når jeg kommer til et sted med kjappere nett.
Fikk ellers et litt spennende "jobb-tilbud" over telefon, men fant ut at jeg skal kjøre videre som planlagt.
Eller plassert i en klasse med ganske unge folk, og synes det blir litt mye fjas og tant. Men en får gjøre det beste ut av det. Satser på litt salsa på lørdag (med eller uten dress).

1 kommentar:

Heidi sa...

Un beso a ti mon esposo y amigo.