søndag 1. november 2009

Avslappende helg i Manuel Antonio


Jeg har akkurat kommet inn døra etter en meget avslappende helg på Stillehavs-kysten, et sted som heter Manuel Antonio, om stedet er oppkalt etter nasjonalparken eller omvendt vet jeg ikke. Først kjører/busser man til Quepos, som er en liten fiskehavn (og som antakelig lever på sportsfiskere som vil fiske hai, sverdfisk osv.) - så er det en svingete vei noen kilometer før man kommer til MA.
Jeg spanderte på meg luksus to netter, dvs jeg betalte 190 dollar - eller med andre ord litt over 500 kroner for natten, men da fikk man aircondition, nydelig frokost, masse varmt vann i dusjen, høflig oppvartning, 66 tv-kanaler, deilig terasse med svømmebasseng og bar osv.
Jeg traff igjen et engelsk par fra skolen, de hadde jobba to uker med et skilpaddeprosjekt som frivillige, men var ganske slitne av sandfluer, mygg, dårlig mat og egentlig litt lite å gjøre.
Jeg har hatt lange siestaer, lest spansk, hatt morgenbad i Stillehavet i store bølger (!), vært på omvisning i nasjonalparken der vi så masse rare og morsomme dyr som vaskebjørn, flere type aper, iguaner, boaslanger (som hadde plassert seg opp i et tre på stranden) osv. Manuel Antonio er et skikkelig sydhavsparadis.
De to siste ukene forsaker jeg dansetimene, skal kunne jobbe med spansk. Eksamen nærmer seg faretruende. Jeg skal laste opp bilder, men kanskje først imorgen. Nettet til dona Carmen er ulidelig treigt.

3 kommentarer:

schubi sa...

nå må du fortelle: er det virkelig så bra med å bade i stillehavet?

Leif Harboe sa...

Store bølger! Ellers var det definitivt en strand som minnet lite om de Spania-strendene jeg har prøvet, en smak av et sydhavsparadis.

schubi sa...

store bølger i stillehavet?! hørtes morsomt ut ;-) i det minste kan du bade i sjøen, noe som er helt utenkelig her oppe :-( kos deg masse videre!