søndag 8. november 2009

Siste uka i CR


Da har jeg snart hatt den siste søndagen i Costa Rica, en mangfoldig og morsomt land. Jeg har akkurat kommet inn døra, og skynder meg å skrive litt før jeg skal i dusjen og så lese litt spansk.
Tortugero var jo et morsomt sted å være - men kanskje en helg klarer seg - med mindre man synes det er veldig morsomt å leve isolert på en liten øy i et sumplandskap. Så vi var enige om - de fire av oss på skolen som dro dit - at dette var kjekt. Nå forsøker jeg å legge inn et ekstra spanskgir for å komme meg gjennom noe av pensumet til eksamen.
I bakgrunnen hoster Carmen, kan det være svinesjukå mon tro? Nei, Maria - dattera som er sjukesøster - mente at det var det bestemt ikke. Jeg kunne igrunn tenke meg å stå over maten hennes de neste par dagene med tanke på hennes hosting og nysing, men det blir nok litt vanskelig.
Ellers ble jeg klar over at det var farsdag i Norge, det pleier å være nokså sammenfallende med fars fødselsdag. Jeg ble klar over det da jeg fikk mail fra både Sunniva og Ingrid. Det var koselig.

3 kommentarer:

schubi sa...

hvordan er det med svineinfluensa der borte forresten? er det mange som har det?

Leif Harboe sa...

Ingen på skolen her som jeg vet om, akkurat nå vil jeg helst ikke bli smittet slik at det blir tull med hjemreisen. Mange på skolen?

schubi sa...

ikke såååå mange på skolen tror jeg, men noen i hvert fall. ja, hadde vært veldig dumt å bli smittet akkurat nå, bare tenk om du ikke kan reise hjem?!? ;-)