tirsdag 23. desember 2008

på tide å få gjort noeJeg har igrunn ikke klart å løsrive meg fra mac'en, på tide å få gjort noe av det jeg har fått beskjed om, rydding i gårdsrom og printing av flere julebrev. Det jeg har bedrevet et par timer er surfing på Madrid-hotell. Det er ikke som i USA - generøse rom der man uten videre kan stappe fire personer inn. Jeg finner noen suspekte quadrom noen steder, men stort sett ender man opp med godt 700 euro for 4 overnattinger fordelt på to rom. Room Mate Mario ville imidlertid utvilsomt falle i smak, 2 stilige rom vil her koste ca 2000 per natt. De har fire hotell i Madrid, både Room mate Mario og Room Mate Oscar har forøvrig noe homsete over seg...
I’ve been waiting for you to arrive, you can’t imagine how exciting it is for me to share this new space, which we created for you, where you can do anything from sunbathe to have a drink in one of the most popular areas of Madrid.
You find yourself at a crossroad, where the newest tendencies when it comes to fashion, music, food, and entertainment come together.
Enjoy your stay, and you have any questions please don’t hesitate to ask our staff, they’ll be glad to help.
I’ll see you tonight in the café-restaurant.
ÓSCAR

Hadde jeg hatt kjøpt en hytte i Sirdal til 2 millioner, ville det koste meg 100 000 i renter - hvert år, pyttsann.... Vi har forøvrig veldig løst begynt å tenke tanken på å ta med Halvard og Sunniva en måned til Latin Amerika, høsten 2010 snakker vi da. Og da - da blir det ikke designhotell! Så det er litt faren med å skjemme dem ut. Kanskje to netter på Hostal La Fontana og to netter på ett stilig hotell?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ta Hostal La Fontana-varianten. Med papirtynne vegger blir det en skikkelig opptur å slippe å høre naboen klø seg når dere flytter. Og likevel er det et flott sted på sitt eget vis :-)
God tur!

Ellers: Visste ikke om denne bloggen. Skal umiddelbart lenke til den fra mine safaris :-)

Leif Harboe sa...

Leste på nytt dette innlegget (i skrivende øyeblikk er jeg i Buenos Aires), men ja - det ha blitt noen overnattinger på LaFontana etter ditt tips, Ståle