tirsdag 27. oktober 2009

Bestilt til Manuel AntonioDa har jeg bestilt hotell og buss til Manuel Antonio som ligger på Stillehavssida. Har bestilt et etter costaricanske forhold meget dyrt hotell, Hotel Playa Espadilla, men litt må man jo gjøre for å støtte den lokale økonomien. Dessuten ligger det både rett ved stranden og rett ved nasjonalparken. Ape- og iguangaranti. Bussen koster 70 kroner tur/retur.
Ellers er ting bra her. Jobbing idag, to NKS-tekster, har levert omarbeidet manus til Norsklæreren. Så drar jeg hjem i halvåtte tida, middag, inn på "gutterommet". Imorgen - skole, shopping, middag på byen, kino. På torsdag - antakelig til Castro's med medstudenter. Fredag kl 0900 4 timer buss til Stillehavsparadiset. Jeg tror planen er bra.
Ellers savnes Arne her nede, ikke bare av meg. Medstudent Matteo fra Belgia mente at vi jo hadde det mye kjekkere da el amigo de Noruega var her. Jeg har heller ikke helt klart å fylle Arnes rolle i forhold til Carmen til tross for diverse velmente råd fra Arne om hva jeg burde si og gjøre, f.eks. at jeg for å understreke hvor god maten var, burde klappe meg tydelig på magen.
Jeg var forøvrig uforsiktig og nevnte at la profesora de baile Cindy hadde kjørt litt bolero idag som er en tett, sakte og romantisk dans der man skal gli over gulvet. Så nå klinger det romantiske mexicanske boleroer fra stua. Jeg tør nesten ikke nevne at vi skal ut på torsdag, det kunne jo vært gøy å gå ut uten mama tica også.
(Bildet er fra El Rio som ligger veldig beleilig til i forhold til skolen)

1 kommentar:

schubi sa...

så snilt av deg å være så omtenksom... hadde bare alle tenkt på den lokale økonomien... ;-)
kos dere.