mandag 12. oktober 2009

Muy peligrosoPå lørdag, marked med Carmen. Hun var en meget rutinert shopper, og etter markedet var det å tråle mange butikker etter jakt på jakke til Arne. I går var vi på vulkanen Irazu, ikke så langt fra byen Cartago, men hele 3000 meters høyde. Der ble jeg rett og slett ganske solbrent. Så var i San Jose, gikk og rota litt rundt, og jeg skal innrømme at strøkene vi havnet opp i var ganske skumle selv om det var tidlig på ettermiddagen. Men da en taxisjåfør stoppa og sa "muy peligroso" og gjorde en talende bevegelse over strupen, skjønte jeg at det var tid for å snu og vende tilbake til hyggeligere strøk . Seinere - peruviansk film - veldig morsom.
Ellers ble kortet til Arne slukt av en bankautomat, så foreløpig er han kortløs. Idag tror jeg det skal være en slags bursdagsfeiring av datteren til Carmen så vi bør nok utstyre oss med blomster og sjokolade.

2 kommentarer:

Ståel sa...

Godt du tok til vett, da. Husker en gang jeg surra meg bort i et strøk jeg burde holde meg unna i San Francisco. Jeg merka det på stemningen før jeg helt så tegninga. Kom meg kjapt derfra, ja...
Fortsatt god tur borti der :-D

Heidi sa...

Pass godt for deg sjølv. Muy peligroso- strøk passar best for slike som ikkje har kone og barn som er glad i deg.