tirsdag 13. oktober 2009

Tirsdag


Vi har dratt tidlig til skolen for å få en time med forberedelser osv., og idag fikk vi også ordnet bussbilletter og reservasjon av hotell i Puerto Viejo som ligger ikke så veldig langt fra grensen til Panama. Det er en liten caribisk landsby. Igår ble vi invitert med på feiring av Gloria, og da var hele storfamilien samlet, de fire barna, kjærester, barnebarn og eksmann. Det startet med at alle holdt hverandre i hendene og husets eldste sønn ba for Gloria og for festen. Det var litt skummelt å hives inn en slik sosial setting, men det ble veldig hyggelig, og det var kjekt å se at spansken holdt. Vi hadde vært på kjøpesenteret og kjøpet noe godlukt som vi mente Gloria ville like. Gloria jobber som frisør, og er en latinsk skjønnhet.
Etter et par timer, dro vi på La Bamba, en bar rett ved hvor det var en form for karaoke. Folk smiler og hilser, og kjente oss igjen fra forrige gang. Vi hadde en prat med eks-bokseren og eks-hotellmanageren Rudi, som var 81 år, og som bodde i California, men som besøkte familie og venner i San Jose.
Kvelden ble avsluttet med en lengre samtale med Carmen der Arne og jeg sa vi skulle be til Sant Antonius fro Carmen (helgenen for dem som leter etter livspartner).
Idag har el profesor delvis avlyst ettermidagsundervisningen for Costa Rica - U20 - skal spille semifinale mot Brasil, og offentlige ansatte har visstnok fått fri for å se denne kampen.

4 kommentarer:

Heidi sa...

Der vi sa vi skulle be til San Antonius"

Heidi@harboe.no sa...

?

Leif Harboe sa...

Arne og jeg sa vi skulle be til San Atonius for Carmen. Comprendes?

Heidi sa...

Å ja... Ok. Det gir meining. :-)
Eg vil nødig at San Antonius sine planar skal utestenga meg.
Veldig fin feiring for Per Inge i går. Synd du gjekk glipp av det.