torsdag 12. november 2009

Torsdag siste time


Jeg har en time igjen med undervisning, har hatt enetimer hele uka, og vi har jobba oss gjennom hele boka mer eller mindre. Det har gjort at jeg har gjort meg fortjent til å få diplom som bevitner at jeg har kommet meg opp på Intermedio 3, avancado neste!
Dette året har jeg vært tre måneder i spansktalende land (Madrid, Cádiz, Villajoyosa, Alicante og San Jose). Det synes jeg er ganske bra (og det er selvsagt hyggelig at familien eller deler av den har også har fått seg noen uker i Villajoyosa/Madrid). Jeg skal innrømme at New York-turen er litt avlat, håper det blir topp.
Skolen hjemme har ikke betalt meg lønn, kanskje ikke så rart ettersom jeg har vært vekke i 5 uker, på den annen side var avtalen at jeg skulle få lønn ettersom jeg skal jobbe ekstra i resten av skoleåret. Vel, det ordner seg nok.
I kveld har jeg avtale med Sabine og Caroline på Castro's, imorgen skal jeg på et kjøpesenter og deretter tilbake på skolen for å jobbe litt mer på egenhånd.
Igår rakk jeg hele to filmer, en ganske dårlig amerikansk vigilante-film, deretter tok jeg taxi til Sala Garbo for å se del 2 av Che. Sala Garbo ligger i et halvskummelt strøk av byen, derfor tok jeg taxi tilbake også.
Rakk å ringe far via Skype for å gratulere han med dagen, 89 år og så sprek, jammen ikke dårlig!
(Bildet har Henrik skannet inn, det er av far og tante Vera på på begynnelsen av 30-tallet?)

3 kommentarer:

schubi sa...

stiligt bilde! det er leit at kurset slutter nå allerede, men i det minste får elevene tilbake læreren sin (selv om tove iren sikkert har gjort en strålende jobb). nyt de siste dagene. når er det du reiser hjem?

og gratulerer igjen :-)

Leif Harboe sa...

Jeg har ikke bekymret meg for elevene, de har vært i trygge hender! Nå er det doubledate med to spreke jenter så her det å knytte salsaskoene med minst dobbeltknute. Tilbake søndag formiddag - så har jeg ikke undervisning på mandag, og det er greit - så får jeg en myk start før førjulskjøret med juleprøver osv osv begynner.

schubi sa...

det hørtes bra ut! og i tilfelle du ikke visste det ennå: vi skal ha julebord på jæren hotell den 11.12.. du må skrive deg på lista innen onsdag! god tur hjem da und lass den fussboden so richtig rauchen :-)