mandag 6. september 2010

Mandag 6. september

Da er førsteutkastet av den nye boka sendt til Aschehoug. Camilla har ringt fra Bolivia, så turen dit rykker stadig nærmere. 3 dager på jobb - så avgårde. Ellers har Odd vært her og listet. Jeg har fått regning fra kjøkkenmontører - helt ok - ikke sjokka. Så har jeg rukket å ringe Marjan fra Makedonia, en ung mann som jobber på Undheim som vi traff i Struga. Han kommer på middag på onsdag. Heidi drar på kurs i Oslo på onsdag. Ellers var det en travel helg, ryddig av søppel på lørdag, på tippen med det. På søndag golf 0730 - hjem og skrive - ut og danse rueda på kvelden.
På skolen har jeg hatt minikurs med alle Vg1-klasser. Det har med andre ord gått i ca 100. Ellers er det småting som må ordnes. Eksempelvis må jeg måle rommene i huset og sende inn til skatteetaten. Det tror jeg at jeg utsetter til imorgen.

2 kommentarer:

schubi sa...

greit å vite at du også utsetter ting... jeg får jo nesten alltid dårlig samvittighet når jeg leser på bloggen din, du er så opptatt :-) hilsen fra oss tre!

Anonym sa...

Har du skrevet bok??? Spennende! Kjenner deg jo ikke i det HELE tatt, bare utifra èn comment hos Tollaksen. Men så spennende uansett :) Lykke til med den. Gleder meg til å lese den. Virker som du er lærer el.l, så kanskje det er en pensumbok, men lell. Leses skal den nok ;)
Igjen, god tur til Bolivia, el paìs en mi còrazon.