onsdag 15. september 2010

Onsdag 16. september i La Paz

Trufi er altså det foretrukne framkomstmidlet når man skal til Irpavi om morgenen. Jeg fikk den gode plassen i forsetet. Så stopper bilen, og det er en mann som står utenfor og vil meg noe. Jeg antar det er en tigger, og leter etter noen mynter før jeg skjønner at "tiggeren" vil jeg skal sette meg i midten, dvs. omtrent oppe på girstanga slik at han også får plass.
Ellers har jeg knaska Imodium, og de fleste vet jo hva det skal virke mot. Og jeg har vært ganske halvslapp idag. Men det skal visstnok være helt normalt. Jeg vurderte å dra til salsastedet, men endte opp med å delta på en fin kveldssamling der en hadde forberedt et lite innlegg, og der vi andre fikk komme med våre tanker. Jeg fikk spilt Jesus es verbo no substantivo for de andre uten at jeg vet om den gjorde like stort inntrykk på de andre som den gjorde på meg første gang jeg hørte den. Men uansett var det en fin kveld, og salsa blir det uansett neste mandag. Ellers fikk vi en hilsen fra posten om at elektrikerarbeidet kom på 46 000 + noen kroner. Dyre stikkontakter. Godt det er billig i Bolivia.

1 kommentar:

Heidi sa...

Det høyrest ut som om det er omtrent som å kjøra dala-dala i Tanzania. Eg trur det var det det heitte... Eg likar kjempegodt den songen om at Jesus er verb og ikkje substantiv.