onsdag 8. april 2009

Påske i Cádiz


Nå er det hele fire fridager, planene er
a. ekskursjon med Richardo i kveld - det er vår trivelige hovedlærer, han skal vise byen og forklare påskeopplegget spesielt (som han åpent og ærlig sier han ikke har noe særlig sans for)
b. se noen filmer
c. gå på stranda
d. reise til Sevilla en dag
e. ellers tar jeg ting som de kommer
f. ellers kan jeg rapportere at jeg ikke tror jeg gjorde skam på Salsanor igår kveld, det var litt workshop med Salsa Newyork style, Susie Q m.m. - nokså enkle greier der jeg Camilla fra Tyskland og jeg følte oss ganske flinke, så litt utpå kvelden var det kræsjkurs i Tchatchathca - som til tross for det utrolig dustete navnet er ganske gøy + at vi heiv oss ut på et par ganger i fri dans - men klissete gulv og gummisåler er ingen optimal kombinasjon.
På skolen har vi nå utdypet subjunctivo - pas problemas - får rett og slett prata mye spansk - små klasser - og jeg tror jeg kan anbefale en uke eller tre på Gadir. Nå må jeg skynde meg for å rekke middag hos familien Lopez. De som er redde for at de ikke skal bli flere bilder med KKK/spøkelseskladden kan jeg berolige - jeg skal gjøre mitt beste ikveld også.

3 kommentarer:

Ståle sa...

Herlig! Danseløven Leif :-)
Artig å følge deg på oppholdet ditt i Cadiz!

Anonym sa...

Bryne salsa er stolte av å ha en verdig representant i latindansmiljøet i Cadiz og omegn. Nå er vi Rogaland på dansekartet også i sør-Spania. Stå på og vis hva du kan!

Arne

Leif Harboe sa...

Til Arne, eventuelt hva jeg ikke kan. Ny sjanse ikveld...