søndag 5. april 2009

Vel framme


Så kom jeg da fram til slutt, sånn ca litt før midnatt - det lå litt lengre vekk fra gamlebyen enn jeg hadde trodd, men det går da busser. Ellers traff jeg på to nordmenn som skulle hoppe i fallskjerm et stykke utenfor Sevilla. Det er første gang jeg har møtt noen som har har stilt med egen fallskjerm i rutefly. Ellers ble vi nesten plassert i businessklassen og fikk gratis avis, pianøtter og cola, dessuten var det LITT bedre plass til føttene.
Jeg har foreløpig kun hilst på fru Lopez og sønnen Francisco som vel er 11-12 år. Han skjønner at han må snakke langsomt, men jeg tror det blir bra å bo her. Jeg fikk med meg litt av påskeprosjesjonene på vei hit, merkelige ku klux klan hetter de bærer, så vidt jeg skjønte skulle Fransisco på med hetta han og på torsdag.

1 kommentar:

Heidi sa...

Låst inne på do! Kan ikkje la vera å smila litt av tanken. Kva ropar ein då på spansk. Om kameratane til Halvard såg biletet kunne dei mistenkja far hans for å vera på årsmøte i Ku Klux Klan. (Lurte på når eg skrei det om det er det det heiter. Klu Klux kanskje...)