fredag 11. juli 2008

Fredag 11.7. med en utfordring fra HeidiI dag er det lønningsdag, bra - jeg er i minus. NKS har betalt "første avdrag" - og mesteparten er brukt til å redusere på fleksilånet. I dag er også dagen der iPhone lanseres uten at det gjør at jeg kommer til å oppsøke Netcom de nærmeste dagene.
Jans blåskjell (surra løk, litt chili, litt paprika, masse hvitvin, fløte - blåskjellene koker i 4-5 minutter, en hiver dem som ikke har åpna seg) var ikke uventet nydelige.
I går var vi på Åros camping og det var en slags debut med offentlig dans, igår salsa og swing på campingplassen, imorgen - linedance i Storgata på Bryne?)En av linedancerne jeg har blitt kjent, tar forøvrig doktorgrad på dialekter og identitet, ikke akkurat husetpåjæren-typen. Sissel Fasting er vel det nærmeste Arne og jeg kommer swingguruen selv. Jeg dansa i alle fall salsa med henne for en time siden. Arne ymter frampå om at han har fått kvinnelige invitasjoner om å komme over for Mjøsrock-arrangementet på Hamar i september - der han loves både henting på flyplass og innkvarteringer. Jeg har ikke fått slike tilbud. Det er kanskje sånn når man er gift og kjedelig.

Utfordringen fra Heidi går ut på å ta den nærmeste boken, slå opp på s. 123 og kommentere setning 5-7 (ute tordner det voldsomt, men jeg er ikke kobla til strømnettet så det går vel bra).
Ok, det er begrensa med bøker i min nærhet. Den jeg grep i sekken var Signatur 3 - studiebok for 3. påbygg. "Symbolene fikk en stadig større plass i stykkene hans. I 1884 kom Vildanden. Hans siste skuespill, Naar vi døde vågner, kom i 1899". Det er vel ikke annet å si enn at dette jo er helt riktig. Men vil de døde vågne i ditt og mitt liv, og har jeg en Vildand på mørkeloftet? Jeg lurer litt på det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi døde våkner? Klart vi vil. Og keven veit om villanda er inne i det aller helligste nede i kjellaren. Trur du må rydda for å sjå etter. Ag3-en er såvidt eg veit trygt tilbakelånt til heimedernet... Stakkars deg som framstår som gift og kjedeleg...
Håpar du er kjedeleg nok til å skygga unna motediller som nye former for mobiltelefonar og.