mandag 7. juli 2008

Linedance er moro!

Jeg har alltid forbundet linedance med noe ganske harry, boots, cowboyhatt, stor beltespenne og sørstatsflagg i garasjen. Men etter å ha sett på en gjeng på 20-30 ungdommer igår har jeg skiftet oppfatning. Istedet for å være hjelpegutt på begynnerkurset i salsa, heiv jeg jeg på et begynnerkurs i linedance, søt musikk og ganske intrikate bevegelsesmønster. Så vidt jeg skjønner har hver dans en egen koreografi satt sammen av en pakke bevegelsesseksvenser. Det interessante med dans er hvordan man lærer kroppen opp til å huske bevegelser. Jeg snakka med en lærer som hadde gode erfaringer med linedance i undervisningen, mye tøff musikk og man "slipper" pardansproblematikken.
Nå er det pause fram til fem - ute regner det, og arrangørene vil vise "Rock around the clock" kl 13, med oppfordring til oss om å ikke gå amok etter filmen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nå har me dansa linedance i stova til ære for deg. Ingrid lo så ho måtte legga seg på sofaen...

Leif Harboe sa...

Ja, det er flott at vi kan gjøre det samme selv om vi er på forskjellige steder. Det greie med Linedance er at vi ikke behøver å reise til Stavanger - det holder å reise til Kåsen

Anonym sa...

Skrekk og gru...